- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
dr_strange #863 üzenetére
1Gb RAM van a gépben. A partíció mérete 2Gb, ez bőven elég, Ubuntut akarok rárakni, Vmware-ben már feltettem, 1,8Gb-ot eszik meg, hogy abban a nagy fájlban mi hogy oszlik el, nem tudom, 2Gb-ot adtam neki, és ennyit használt föl. A mentés az most nem megoldható, nem tudom kiírni az adatokat, ezért kérdeztem ezt a lehetőséget. Ha ki tudnám menteni, akkor nem főne a fejem miatta
.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest