- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hbbalint
aktív tag
Linux webszerver problémám van.
Előzmények:
Telepítettem a Windowsos laptopomon futó Windows Virtual PC-re egy virtuális CentOS 5.3-at, rajta Apache, php és MySQL és lynx karakteres böngésző. Grafikus környezet nincs, de ha jól tudom a Windows Virtual PC "Integration Feature"-ét nem is támogatja a linux.
Az apache alá feltelepítettem, egy php-t és MySQL-t igényló adatbázisszoftvert, konkrétan [ezt]. A virtuális gép külön IP-t kap a DHCP szervertől és azon keresztül tökéletesen eléri a netet. A laptopról és harmadik gépről is be tudok lépni a virtuális linuxra putty-val, a lynx a http://localhost-ot meghívva látja a moldb5 adatbázist, de a laptopról és a harmadik gépről NEM érhető el a virtuális webszerver. Az IP-számot, amire putty-val be tudok lépni és pingre is válaszol a böngészőbe beírva nem jön semmi válasz (a böngészőben nincs proxy).
Az Apache-ban van valami elkeffentve, hogy kifelé nem enged? Vagy van valami linuxos tűzfal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő