Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Gondoltam megírom, hogy sikerült megoldani a problémámat az általad ajánlott SSH2 kiterjesztéssel. Sok időt megspóroltál, mert ezt személy szerint nem ismertem és már lassan a fejem vertem a falba, hogy nem jövök rá a megfelelő megoldásra.
Kisebb szívásokkal ugyan, de sikerült, például az istenért se értettem, hogy ha php.ini-ben az extension_dir a ./ akkor hogy a fenébe nem töltődik be a modul. Kiderült egy phpinfo-ból, hogy bizony nem is ott van az és totál más helyre kellett másolni az ssh2.so-t. A segítségével most már viszont könnyedén tudok weben keresztül parancsokat kiadni és elkészült a kezdetleges felület is, de bevallom őszintén azzal többet szívtam, mint az egész fordítgatási és telepítési folyamattal. Egyre jobban bánom, hogy nem mélyedtem bele anno a PHP-be, mert lassan már szégyellem, hogy egy egyszerű gombra kattintásos műveletet nem tudok egyedül elkészíteni.
Na de lényeg, hogy köszönöm, életmentő tipp volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Warships
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest