-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Dufresne #724 üzenetére
Szerintem érdemesebb inkább i386-ost leszedi. Nem tudom, hogy a legtöbb csomag és támogatás, hogy áll a 64 bites verzióval, mikor én próbálkoztam vele, sajna sok dolog még nem volt alá. Szerintem kezdj most egy i386-ossal, nem fogsz semmit észrevenni sebességben, aztán majd ha belerázódsz, meglátod, hogy kell-e neked vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest