Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026 exkluzív: Bemutatom a Pininfarina mobilt
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- MWC 2026: Kagylót találtam a katalán tengerparton
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 9 módszer, hogy tovább bírja a telefonod (és 2 legenda, ami nem igaz)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Kicsit későn reagálok a válaszodra, mert jó ideig gond volt a géppel: nem indult be, mert lemerült az alaplap elem. És mire erre rájöttem...

Szóval: beírtam az "apt-get upgrade -f" parancsot, de jött a válasz, hogy nincs telepítve a root, vagy vmi hasonló. Ma fel akartam telepíteni a root-ot, erre a telepítés vége előtt nem sokkal ismét hibaüzeneteket kaptam. Egyik, másik.
Mi lehet a gond? Köszi!
Remélem, nem írtam hülyeségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest