Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
wine-nal küzdök... az eredeti win-t már sikerült elszúrnom vele, úgyhogy az át fog élni egy reinstallt. de nem is ez a lényeg.
van egy program, ami egy laborműszert vezérel. ezt akarnám wine-nal, vagy crossover-rel használni. win alá feltelepített verziót próbáltam indítani, kiírta, hogy a registry-be állítsam be a .net keretrendszer gyökérkönyvtárát. érdekesen kezdődik, gondoltam. no, akkor nézzük, ha frissen telepítem, akkor mi van. olyankor az van, hogy egy igen informatív script error üzenettel megtagadja a munkát. a logból számomra nem derült ki a valódi ok.
próbáltam .net keretrendszert telepíteni (mind az átmásolt rendszerre, mind egy üres "bottle"-ba), de mindkét esetben azt írta, hogy nem talál kötetet, ahova ki tudná csomagolni, ellenőrizzem a jogokat. minden kt és file az én tulajdonomban van, mindre rwx jogom van. a wine és a cx is az én nevem alatt fut. logban megnéztem: nem tudja a kibontandó cuccok méreteit meghatározni... no most ilyenkor mi van?
winre nem tudok visszatérni, mert indulás helyett újraindul, csökkentett módban is.
mod: leszedtem egy korábbi, 2.0-s verziót. azzal egy kicsit tovább jut, de mikor a valódi telepítés jönne, ismét hiba, amit el akarna küldeni a gyártónak... csakhogy egyrészt hálózat nincs, másrészt először én szeretném látni, hogy valójában mi a hibaüzenet... ezt sehol nem látom.
holnap megpróbálok virtualbox-ba xp-t telepíteni, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest