Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
A Yoper linux felrakása során adódott némi probléma.
A gép egy P2-400, ASUS P2B lapban, legújabb BIOS, 256MB RAM, 60GB-os UDMA33 winyó slave módban.
A partícionálás során (swap nélkül) amikor elmentem a táblát kiírja, hogy sikerült kiírni, de a visszaolvasás nem sikerült. Ok, folytattam, de install közben kiírta, hogy nem tudja formázni a partíciót.
Ok, telepítő újraindít, újra partícionáltam már swap-al együtt (333MB), megint ugyanazt írta ki a tábla mentésénél. A telepítés ennek ellenére sikeresen végigment, de a formázás szokatlanul lassú volt, és nem is égett közben a winyó lámpája...
A gép újraindítása után nem talált bootolható partíciót, pedig tuti, hogy beállítottam a rendszert bootolhatónak.
Kivettem a winyót, win alatt leteszteltem, semmi bad sector, minden tökéletes, 100%-os állapotú a S.M.A.R.T. szerint.
Az érdekesség a dologban, hogy ezen a gépen nemrég volt OpenSuSe10, Mandriva, és Xubuntu is. Ráadásul a Yoper lazán felment a Virtualbox-ra.Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest