- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
egy elég komoly problémába futottam a pár hete letöltött Ubuntu 8.04 LTS PC (Intel x86) desktop CD telepítése közben. Kb. 28-31%-nál cd olvasási hibát ír, és restart-ot javasol a telepítés során, a cd ellenőrzés, sőt a cd-ről való boot-olást választva is. Már két cd meghajtóval is kipróbáltam, mindkettő beolvas akármilyen más cd-t. A cd szintén nem hibás, mert az összes notebook-ba amibe eddig betettem rögtön beboot-ol, vagy végigfut a cd ellenőrzés, stb. Viszont akármelyik pc-be teszem be, 31%-on megáll, és uazt a hibaüzenentet adja. Eleinte a 32-64 bit (64-bit PC (AMD64) desktop CD) problémára gondoltam, de a notebookok is mind 64-esek voltak. Bármi ötlet?
Előre is köszönöm.
(azért teszem fel itt is a kérdést, mert az Ubuntu topikban nem kaptam választ már egy ideje választ, és elég sürgős lenne
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest