- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yetike: Oks, kipróbálom a DSL-t.
&rew: Kipróbálom a vmware player-t is, hátha...
dr_strange: 396MB memót adtam neki, és lassabb volt így, mint a 400Mhz-es Pentium2-es gépen 256MB rammal.Amúgy most kicsit jobb, mert felraktam a winyóra, de messze nem tökéletes. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez az emulálós dolog elég rossz hatásfokú, ami persze érthető is.
Csak azt nem vágom, hogy pl. a VPS szolgáltatóknak hogy éri meg, ha ennyi erőforrás kell csak az emulációhoz... Bizos azért ilyen drága... Na, nem mintha nekem erre fájna a fogam, csak eszembe jutott, hogy ott is emuláció van.Próbálkozom még a fenti dolgokkal, aztán asszem inkább átméretezem az utolsó partícót, és felrakom rendesen valamelyiket, azt a sebességet úgy sem lehet szerintem megközelíteni, vagy tévedek?
Üdv, kösz: Bici
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest