Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Messze nyolcezer fölött!
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Debian alatt melyik fájlok határozzák meg az x server konfigurációját?
Mert telepítéskor tök jól felismerte a cuccaimat, indításkor meg bejön egy olyan elmosódott háttér mint az xp üdvözlő képernyője.
Egeret tudom mozgatni, de billentyűzetre nem reagál, másik munkasztalt sem enged megnyitni, akkor sem ha parancssorból indítom.
etc/X11-ben lévő conf fájl úgy tűnt, hogy rendben van, viszont arra nem jöttem rá, hogy melyik parancssal tudom újrakonfigolni a beállításokat, hátha sikerülne összehoznom valamit.
A másik kérdésem, adott egy PCMCIA kártya(Texas Instruments PCI-1225) s úgy láttam, hogy ezt nem támogatja a Linux.Amennyiben tényleg így van használatra lehet bírni valami általános driverrel vagy mondjak le róla?
A hardware howto-n kivül lehet még valahol ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egeret tudom mozgatni, de billentyűzetre nem reagál, másik munkasztalt sem enged megnyitni, akkor sem ha parancssorból indítom.