- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debian alatt melyik fájlok határozzák meg az x server konfigurációját?
Mert telepítéskor tök jól felismerte a cuccaimat, indításkor meg bejön egy olyan elmosódott háttér mint az xp üdvözlő képernyője.Egeret tudom mozgatni, de billentyűzetre nem reagál, másik munkasztalt sem enged megnyitni, akkor sem ha parancssorból indítom.
etc/X11-ben lévő conf fájl úgy tűnt, hogy rendben van, viszont arra nem jöttem rá, hogy melyik parancssal tudom újrakonfigolni a beállításokat, hátha sikerülne összehoznom valamit.
A másik kérdésem, adott egy PCMCIA kártya(Texas Instruments PCI-1225) s úgy láttam, hogy ezt nem támogatja a Linux.Amennyiben tényleg így van használatra lehet bírni valami általános driverrel vagy mondjak le róla?
A hardware howto-n kivül lehet még valahol ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest