Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi Mindenki!
Az lenne a problémám, hogy feltettem egy Feroda linuxot a win xp mellé. Ezzel nem is lenne gond, viszont a monitort állandóan nagy felbontásra lövi be (2xxx szer 1xxx - re), és sehogy nem tudom átváltani, mert amikor váltanám, akkor minden csíkos lesz, és semmire nem reagál. Leszedtem egy elvileg a videokártyámhoz tartozó drivert 32 bites linuxra, de nem akarózik feltenni. Hogyan tudok feltenni egy ilyen drivert, vagy mi lehet a megoldás erre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest