Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi Mindenki!
Az lenne a problémám, hogy feltettem egy Feroda linuxot a win xp mellé. Ezzel nem is lenne gond, viszont a monitort állandóan nagy felbontásra lövi be (2xxx szer 1xxx - re), és sehogy nem tudom átváltani, mert amikor váltanám, akkor minden csíkos lesz, és semmire nem reagál. Leszedtem egy elvileg a videokártyámhoz tartozó drivert 32 bites linuxra, de nem akarózik feltenni. Hogyan tudok feltenni egy ilyen drivert, vagy mi lehet a megoldás erre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- E-roller topik
- Képregény topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Opel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest