- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hi Mindenki!
Az lenne a problémám, hogy feltettem egy Feroda linuxot a win xp mellé. Ezzel nem is lenne gond, viszont a monitort állandóan nagy felbontásra lövi be (2xxx szer 1xxx - re), és sehogy nem tudom átváltani, mert amikor váltanám, akkor minden csíkos lesz, és semmire nem reagál. Leszedtem egy elvileg a videokártyámhoz tartozó drivert 32 bites linuxra, de nem akarózik feltenni. Hogyan tudok feltenni egy ilyen drivert, vagy mi lehet a megoldás erre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest