- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
DragonR+
üzenetére
Hali!
Nem azért mondtam, hogy old meg magad, ne érts félre!
Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Rendszergazda topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak most sokat kell tanulnom, és nem volt időm erre. Amúgy én is össze akarok dobálni egy kis servert otthonra, ami vinné a nyomtatást és még egy két dolgot, szóval én is utánna fogok olvasni, csak most éppen el vagyok havazva...