- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Google Pixel topik
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
hidd el, nem feltétlenül fölösleges

erősen függ attól, hogy mi fut, egy eyecandy-vel (pl. beryl) megpakolt, rakás szolgáltatást meg kis "apróságot" futtató kde azért tudja zabálni a memóriát
főleg ha van mellette egy 70-80 füllel kidekorált Opera is...
nekem is 2gb ram van a notiban, és azért elég sokat lehasít belőle, pedig xfce-t használok.
mondjuk nyilván nem könnyít a helyzeten a virtualbox-ban futó xp sem...
amúgy létezik swapoff parancs, de szerintem ha az fstab-ban nem szerepel, akkor legközelebb már eleve nem használja
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Brave
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest