Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Üdv!
Valószínűleg kérdésem banális, éppen ezért könnyű lesz megválaszolni.A gépben két winyó van, és eddig a slaven volt az ubuntu, a masteren a win.Tegnap szerettem volna megcserélni az egészet, és reinstalláltam a két oprendszert.A probléma ott volt, hogy a grubban nem láttam a wint, csak az ubit.Eddig nem volt ilyen gondom.Ja, a grub is csak esc után mászott elő, és volt az egészre vagy 5mp-em.Csak gyanúm van, de kérnék megerősítést.
1.Ugye először mindig a ''butább'' rendszert kell felpakolni, és csak utána a linuxot.
2. A wint csak masterre lehet rakni, vagy jó neki a slave is?
Ennyi lenne.Tehát miért nem jön elő a winem?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest