- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Garmin topik
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Üdv!
Valószínűleg kérdésem banális, éppen ezért könnyű lesz megválaszolni.A gépben két winyó van, és eddig a slaven volt az ubuntu, a masteren a win.Tegnap szerettem volna megcserélni az egészet, és reinstalláltam a két oprendszert.A probléma ott volt, hogy a grubban nem láttam a wint, csak az ubit.Eddig nem volt ilyen gondom.Ja, a grub is csak esc után mászott elő, és volt az egészre vagy 5mp-em.Csak gyanúm van, de kérnék megerősítést.
1.Ugye először mindig a ''butább'' rendszert kell felpakolni, és csak utána a linuxot.
2. A wint csak masterre lehet rakni, vagy jó neki a slave is?
Ennyi lenne.Tehát miért nem jön elő a winem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest