- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Üdv!
Valószínűleg kérdésem banális, éppen ezért könnyű lesz megválaszolni.A gépben két winyó van, és eddig a slaven volt az ubuntu, a masteren a win.Tegnap szerettem volna megcserélni az egészet, és reinstalláltam a két oprendszert.A probléma ott volt, hogy a grubban nem láttam a wint, csak az ubit.Eddig nem volt ilyen gondom.Ja, a grub is csak esc után mászott elő, és volt az egészre vagy 5mp-em.Csak gyanúm van, de kérnék megerősítést.
1.Ugye először mindig a ''butább'' rendszert kell felpakolni, és csak utána a linuxot.
2. A wint csak masterre lehet rakni, vagy jó neki a slave is?
Ennyi lenne.Tehát miért nem jön elő a winem?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Jövedelem
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest