- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
üdv
pcmcia cdolvasóról akarok linuxot (konkretan debian-t) telepíteni a notimra, szépen el is kezdi a cd-t bebootolni, eljutok az install megkezdése menüig de akkor aszongya hogy ő bizony nem látja ezt a cdromot, állítsak pcmcia eszközkezelőt portot ect ect, próbálkoztam már jópár dologgal.. azt olvastam a ''yenta_socket'' parancs megoldja de nem.. most megpróbálom majd egy ubuntu-val is a dolgot, hátha azzal menni fog egyből, de a gyártó nem adott ki kifejezetten linux drivert ehhez a cardbus-os cucchoz ahogy néztem ilyenkor mi a teendő? (mert win xp-nél pl integrálni kell a driverét az install-ba, vagy usb floopy-rol kell megcsinálni..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest