- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hi!
most ismerkedek a linux 10.0 val és a meglévő windowsos hálozatomba szeretném beiktatni.
samba szervert indítottam, és ugy-ahogy beállítottam és sikerült azt elérni, hogy a 98as és az xp-s gépen látják, amit megosztottam, de ha bele akarok menni a megosztott mappámba egy másik gépen, akkor azt irja ki, hogy az erőforrás nem taálhato vagy vmi ilyesmi.
a másik, hogy amikor a linuxrol el akarom érni a másik gépet, akkor látom, de ha belemegyek, akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsolódniMI lehet a hiba?
Még elég kezdő vagyok, ugyhogy legyetek szívesek a beállításokat elég részletesen (esetleg képeken) leírni, mert nagyon szeretném, ha működne. köszi szépen.
ui: a linux vezérlőpultjában a fálmegosztást is valahogy beállítottam, de nemtudom, hogy kó-e. ezért kérnék mindenről egy helyes beállítási listát. köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest