Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akasp
senior tag
hi!
most ismerkedek a linux 10.0 val és a meglévő windowsos hálozatomba szeretném beiktatni.
samba szervert indítottam, és ugy-ahogy beállítottam és sikerült azt elérni, hogy a 98as és az xp-s gépen látják, amit megosztottam, de ha bele akarok menni a megosztott mappámba egy másik gépen, akkor azt irja ki, hogy az erőforrás nem taálhato vagy vmi ilyesmi.
a másik, hogy amikor a linuxrol el akarom érni a másik gépet, akkor látom, de ha belemegyek, akkor azt irja ki hogy nem tud kapcsolódni
MI lehet a hiba?
Még elég kezdő vagyok, ugyhogy legyetek szívesek a beállításokat elég részletesen (esetleg képeken) leírni, mert nagyon szeretném, ha működne. köszi szépen.
ui: a linux vezérlőpultjában a fálmegosztást is valahogy beállítottam, de nemtudom, hogy kó-e. ezért kérnék mindenről egy helyes beállítási listát. köszi szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Minden, ami hőszivattyú
- Steam topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MI lehet a hiba?