Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Poco F7
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nincs megállás akkuméretben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#78522999 #34165 üzenetére
Érdekes, mindenesetre
"Nem tudom, de esetleg maradhatna a phpmyadmin ssh-tunnel-el?"
Én simán megoldanám, ha muszáj. Bár ha meg lehet oldani másképpen, amiket csinálsz azon keresztül, akkor nem.
@Sh4dow : Ha valaki bejut, akkor már mindegy@bambano : Na de a hacker is lusta, oda megy inkább, ahol van mit keresni
Egy DNS bejegyzés szerintem tábortűz a sötét erdőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Yettel topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest