- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs dinamikus dns-em. A domain szolgáltató dns-ét használom, ott van beállítva a domain-ekhez a vps ip.
De sokáig nem volt gond vele. Most viszont egy kis szünet után újrapakoltam a szervert és új certbot hitelesítést csináltam a https kapcsolathoz a domainek/subdomainek számára.
Nem tudom van-e összefüggés, de azóta elszabadult a pokol.Úgy döntöttem törlöm a teljes szervert a log-ok mentése után és másképp csinálom meg újra.
Nem pakolok ki mindent a webre/netre.
Nem tudom, de esetleg maradhatna a phpmyadmin ssh-tunnel-el?
Illetve jó volna valami whitelist alapján csak bizonyos ip tartományokra korlátozni a szolgáltatások elérését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest