Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
Tudna valaki segíteni abban, hogy szeretnék egy hálózati (routerre köthető usb) vinyót venni, de Linuxoról is jó lenne elérni (írható/olvasható legyen). Ezt a WD-t néztem ki ([link]), de Linuxról nincs szó a leírásban. Itt ([link]) valami jumperelést írnak, nem igazán értem.. Minden USB-vinyó NAS-t használ?
Szerintetek reménytelen az esetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest