Hirdetés
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Érintős dolgokkal van valakinek tapasztalata? Mint 20.3 + XFCE, aminél az érintőképernyőt be akarom állítani. Az a kínom vele, hogy Windows-nál megszoktam, hogy egy érintésre ha húzom, akkor scrolloz, kettőre meg lehet drag-dropolni ugyanígy vagy keretet húzni. Ha hosszan nyomom, akkor meg kijön a menü a fájlra. Valami hasonlót szeretnék elérni XFCE alatt is, de csak azt tudja, hogy egy érintésre klikkel ezerrel meg keretet húz, ami nekem teljesen alkalmatlan munkára vagy bármire. A touch pad-et sikerült beállítani a menüből, ott is ugyanez volt a default (nem tudom kinek a hülye ötlete volt ez), de ott sem találtam ilyen Windows-hoz közeli megoldást, ami működött, hogy "kattintás érintésre bepipálva" és "jobb oldalt scrollozzon". Tulképp nekem ez a touch screenen is elmenne talán, ha nem akarok nagyon a szélén kijelölni dolgokat. Már ha nem lehet az eredeti működését visszaállítani. Furcsállom, hogy aki ért hozzá annak ezt nem egy bonyolult dolog leprogramozni, talán pár nap lehet onnantól, hogy érzékeli a cucc az érintést, húzást, ezek időtartamát, és valahogy mégsem támogatott menüből a beállítása a Windows-al azonos viselkedésnek. Valami olyasmire gondolok, hogyha menüből nem is, de talán valami libinput konfig fájl írással esetleg megoldható. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- PlayStation 5
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest