Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
ReactOS-os virtuálgép van
Jó kis Windows 2000, de amikor utoljára néztem, a háló még nem ment
(Jó is lenne különben, mert amúgy ezek az EEPROM író cccok általában nem tűl bonyolultak.)Amúgy nem tudom, mennyire működne az image file bootolós ötlet; alapból gyanús, hogy nincs rá tonnányi leírás, és ha belegondolok, vajon mi emulálná a winyót a file-ból, ha lefutott a GRUB? Csak Ramdisk-es mókák működnének kb. - nem is lenne gond, van 12GB RAM, egy XP-nek meg elég lenne 1 is - és szerintem még senki nem programozott le ilyet raw imagekhez

A Microsoft elvileg csinált valami hasonlót image bootoláshoz, de így utánanézés nélkül gondolom ők is Hyper-V-vel macerálnak.
Tehát akkor itt is külön winyó lesz a megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó kis Windows 2000, de amikor utoljára néztem, a háló még nem ment
(Jó is lenne különben, mert amúgy ezek az EEPROM író cccok általában nem tűl bonyolultak.)