Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
ReactOS-os virtuálgép van
Jó kis Windows 2000, de amikor utoljára néztem, a háló még nem ment
(Jó is lenne különben, mert amúgy ezek az EEPROM író cccok általában nem tűl bonyolultak.)Amúgy nem tudom, mennyire működne az image file bootolós ötlet; alapból gyanús, hogy nincs rá tonnányi leírás, és ha belegondolok, vajon mi emulálná a winyót a file-ból, ha lefutott a GRUB? Csak Ramdisk-es mókák működnének kb. - nem is lenne gond, van 12GB RAM, egy XP-nek meg elég lenne 1 is - és szerintem még senki nem programozott le ilyet raw imagekhez

A Microsoft elvileg csinált valami hasonlót image bootoláshoz, de így utánanézés nélkül gondolom ők is Hyper-V-vel macerálnak.
Tehát akkor itt is külön winyó lesz a megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
- JBL STAGE 2 9634
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó kis Windows 2000, de amikor utoljára néztem, a háló még nem ment
(Jó is lenne különben, mert amúgy ezek az EEPROM író cccok általában nem tűl bonyolultak.)