- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Van egy problémám, ami ugyan csak félig Linuxos, de hátha találkozott már valaki ilyennel.
Szóval adott egy Dell T1500 PC, ezen Windows 10 fut (céges gép). A selejraktárból összekukáztam magamnak egy Core2 Quad-os gépet, erre Linuxot tettem, mondván, sok feladat van, amit Linuxon sokkal jobban szeretek csinálni, és ezekhez elég ez a kis gépecske is.
Vásároltam egy Aten CS22U KVM switchet, hogy egy gombnyomással tudjak váltani a két gép között.
Alapvetően jól működik, egy darabig legalábbis. De ha kétszer-háromszor váltok a gépek között, akkor a Windows-ows Dell gép megmakacsolja magát, és nem hajlandó működni sem az egér, sem a billentyűzet.
Ha kihúzom és visszadugom az egeret/billentyűzetet a switchből vagy a switchet a gépből, akkor a Windows jelzi a szokásos hanggal. Ha a gépben másik portba dugom a switchet, akkor kiírja a szokásos "... optical mouse telepítése...", stb. szöveget. Szóval látszólag minden teljesen oké, de az egér meg sem mozdul, illetve a billentyűzet sem reagál semmire (még csak a num lock sem világit). Illetve de, a multémédia billentyűk (némítás, stb.) működnek, semmi más. Az egyetlen megoldás, hogy ki-be kapcsolom a gépet.
Néztem a BIOS-t, ott nincs semmilyen releváns beállítás. Kikapcsoltam a Windowsban az USB energiakezelését, de az sem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest