Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Otthon szeretnék levelezőszervert üzemeltetni.
A howtoforge Perfect Server leírása alapján feltelepítettem a szervert.
A szolgáltatótól kértem publikus IP-t, amin elvileg nem tiltanak semmilyen portot.
Mikrotik tűzfalam van, azon megnyitottam a szükséges portokat:action=accept chain=forward comment="Levelező" dst-port= 80,443,110,995,993,143,587,465,25 protocol=tcp
Ezeket a portokat pedig NAT-oltam a szerver belső IP-jére.
Illetve van egy NAT-olás kifelé:action=masquerade chain=srcnat comment="LAN NAT" src-address=192.168.0.0/24A levelező szerver működik. DNS-es beállítások megvannak, SFP rekord, Revers DNS minden ok.
Leveleket simán kapok, viszont küldeni nem tudok.
A mail.log szerint csatlakozni próbál a szerver a távoli szerver 25-ös portjára, de Connection Timedout-t kapok...
Szerintetek ez miért lehet? Tűzfal? Vagy mégiscsak korlátozva van a 25-ös port kimenő irányba?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi