- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, egy speciális Linux feladatra keresek valakit aki tudna nekem segíteni, természetesen nem ingyen kellene. Van egy régi NAS-om ami teljesen ellátja a feladatát a mai napig, nem akarom leváltani, de az SMB1 elavultsága miatt jó lenne Samba szervert frissíteni rajta hogy ne legyen sebezhető és végre ki tudjam kapcsolni a Win gépemen az SMB1 klienst. A NAS linuxhoz van rootom, kicsit moddoltam én is a rendszert, de ez már tűlnő a képességeimen. A NAS-hez lehet használni az Optware NG csomagokat, innen sikerült a Transmission torrent klienst frissíteni. A legnagyobb gond az hogy nincs elég tárhely a linuxon ehhez, pedig a flashen van, csak nem értem miért olyan kevés a rootnak, esetleg valami más partíció is elfoglalja ezt, a Transmissionhez volt hely mert az kicsi. Van egy SD kártyám benne amire lehetne linkelni az SMB-t, az sem gond ha a kártyán lenne, csak lenne egy jól működő frissebb újrakonfigurált szamba szerver ami SMB2 only-ra lenne állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Borderlands 4
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest