- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Qrva sok szívás van az USB-SATA miatt, de az SBC-knek ez a borzasztó hátrányuk, már ezerszer megbántam, hogy ebbe vágtam a fejszémet. Ugyanakkor a lakásban jelenleg nincs olyan zug, ahová elrakhatnék egy "rendes" x86 alapú vasat, asszony meg nyilván nem szeretné se a nappaliban, se a háló- vagy gyerekszobában látni. Paff.
Itt (https://forum.manjaro.org/t/solved-trim-not-working-on-a-usb-3-0-drive/45585/33) azt állítják hogy a JMS 578 támogatja a trimet.
Ami érdekes az fstrim-mel, hogy amikor először futtattam 19-én a posztolás után, akkor trimmelt kb. 220 gigát. Majd pár órára rá néhány megát.
Most délelőtt újra futtattam, és:
root@odroidn2:/home/vz# fstrim -a -v/var/log: 39.3 MiB (41156608 bytes) trimmed on /dev/zram0/media/mmcboot: 56.7 GiB (60854341632 bytes) trimmed on /dev/mmcblk1p1/: 226.8 GiB (243520970752 bytes) trimmed on /dev/sda1kb. fél órával később:
/: 69.3 MiB (72646656 bytes) trimmed on /dev/sda1Volt a hétvégén néhány restart, lehet amiatt trimmelte újra az egész SD-t és az SSD-t is? Fura...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Házi hangfal építés
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs