Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
haddent #29720 üzenetére
Próbáltál már saját dns-t használni vele? Lehetőleg úgy, hogy a systemd teljesen ki legyen iktatva a névfeloldásból?
Egy agyrém.
Kihagyni azt hiszem, nem is lehet.
Jó másfél éve, hogy szoptam vele, aztán tegnap, hogy előjött a systemd téma, kicsit nézelődtem a google-n és ez eszembe juttatta, mert más is panaszkodik rá.
Vagy... Amikor bootnál/shutdown-kor elakad valami. Mondjuk épp nem érhető el bootkor a dhcp szerver és képes percekig várni rá...
Persze, lehet módosítani a timeoutot, csak esetenként tojik rá. Stb.
A szerverem már szénné hackeltem miatta, így most működik, csak ritkán kergül meg, de ha legközelebb összefutok valami hasonlóval, majd leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest