Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én továbbra is teljes tisztelettel kezelem a véleményetek, de szintén újra úgy érzem le kell írjam, hogy számomra viszont baromi kényelmes, flexibilis, agilis és könnyen kezelhető az egész systemd. Kifejezetten tetszik a .service, .socket .stb.. szisztéma, a konfigjai, a journald/journalctl jól kereshető, illetve csökkenti a logok méretét, néhány apró minimál cucc amit akkor használok ha csak 1 static ip vagy 1 dhcp client kell (systemd-networkd pl.) tök jó, komolyabb feladatra ezek egyelőre nem elegek de simán van és lehet mást használni..
Én nagyon örülök neki, hogy lett és van, mert legalább egy dologban "kiegyeztek" (nagytesók rákenyszerítették) a sok idióta 26ezer kis distrot, hogy ugyan használjanak már valami egységeset, ami fentebb sorolt indokokból ráadásul (nekem) tök jól jött kezelés, karbantartás ügyileg.
Nem kell egyetérteni, nem vitaindító, nem vita. Én elfogadom teljes mértékben a véleményetek illetve a "lelki"/filozófiai indokokkal részben egyet is tudok érteni, de részemről amíg f.o.s.s., addig hibátlan. Legyen ilyen tapasztalat is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő