- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Én továbbra is teljes tisztelettel kezelem a véleményetek, de szintén újra úgy érzem le kell írjam, hogy számomra viszont baromi kényelmes, flexibilis, agilis és könnyen kezelhető az egész systemd. Kifejezetten tetszik a .service, .socket .stb.. szisztéma, a konfigjai, a journald/journalctl jól kereshető, illetve csökkenti a logok méretét, néhány apró minimál cucc amit akkor használok ha csak 1 static ip vagy 1 dhcp client kell (systemd-networkd pl.) tök jó, komolyabb feladatra ezek egyelőre nem elegek de simán van és lehet mást használni..
Én nagyon örülök neki, hogy lett és van, mert legalább egy dologban "kiegyeztek" (nagytesók rákenyszerítették) a sok idióta 26ezer kis distrot, hogy ugyan használjanak már valami egységeset, ami fentebb sorolt indokokból ráadásul (nekem) tök jól jött kezelés, karbantartás ügyileg.
Nem kell egyetérteni, nem vitaindító, nem vita. Én elfogadom teljes mértékben a véleményetek illetve a "lelki"/filozófiai indokokkal részben egyet is tudok érteni, de részemről amíg f.o.s.s., addig hibátlan. Legyen ilyen tapasztalat is
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest