Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
samujózsi
üzenetére
Nézd ez nem kérdéses, hogy egy LTS enterprise háttérrel bíró disztro az nagyobb nyugodtság sokaknak, mint egy Arch rolling bleeding edge cucc
De... ennek ellenére, én speciel jobban elvagyok Arch-csal, viccen kívül. Minden másnak, pl suse, centos, ubuntu vannak olyan irdatlan disztro-specifikus fa#*@!ágai, amiket nem csipázok, főleg, hogy jól láthatóan a "vanilla" tök jól, jobban működik és így... demiiilllyyjért?! 
Illetve amikor beüt a krach, akkor tudom, hogy mivel és hova kell nyúlni.
Amúgy nem kötekedés meg semmi, de szerintem suse esetén valamit benézhettél, nem lenne alapvetően indokolt, hogy többet egyen bármi másnálvargalex semmi nem hatja meg, tényleg. Volt 2 proci csere, 3 NIC csere, ram össze-vissza, ssd amin van volt, hogy live!!! futó rendszert önmagával átt dd -tem egy másik ssd -re, majd csere és a klónt használom most is
Vicc, imádom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De... ennek ellenére, én speciel jobban elvagyok Arch-csal, viccen kívül. Minden másnak, pl suse, centos, ubuntu vannak olyan irdatlan disztro-specifikus fa#*@!ágai, amiket nem csipázok, főleg, hogy jól láthatóan a "vanilla" tök jól, jobban működik és így... demiiilllyyjért?! 
Vicc, imádom