Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
samujózsi
üzenetére
Nézd ez nem kérdéses, hogy egy LTS enterprise háttérrel bíró disztro az nagyobb nyugodtság sokaknak, mint egy Arch rolling bleeding edge cucc
De... ennek ellenére, én speciel jobban elvagyok Arch-csal, viccen kívül. Minden másnak, pl suse, centos, ubuntu vannak olyan irdatlan disztro-specifikus fa#*@!ágai, amiket nem csipázok, főleg, hogy jól láthatóan a "vanilla" tök jól, jobban működik és így... demiiilllyyjért?! 
Illetve amikor beüt a krach, akkor tudom, hogy mivel és hova kell nyúlni.
Amúgy nem kötekedés meg semmi, de szerintem suse esetén valamit benézhettél, nem lenne alapvetően indokolt, hogy többet egyen bármi másnálvargalex semmi nem hatja meg, tényleg. Volt 2 proci csere, 3 NIC csere, ram össze-vissza, ssd amin van volt, hogy live!!! futó rendszert önmagával átt dd -tem egy másik ssd -re, majd csere és a klónt használom most is
Vicc, imádom 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- iPad topik
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- ASUS routerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De... ennek ellenére, én speciel jobban elvagyok Arch-csal, viccen kívül. Minden másnak, pl suse, centos, ubuntu vannak olyan irdatlan disztro-specifikus fa#*@!ágai, amiket nem csipázok, főleg, hogy jól láthatóan a "vanilla" tök jól, jobban működik és így... demiiilllyyjért?! 
Vicc, imádom