- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
valószínűleg az intel az elsődleges, ő végzi az asztal renderelését. Így a külső kártya csak a másik által renderelt képet teszi ki, ami a pcie 1 sávon (exp gdc expresscard) áttolva elég harmatos, főleg nagyobb felbontásoknál.
Kíváncsiságból én is nézegettem beállításokat az nvidia kártyámmal. Az nvidia zárt driverének felületén van beállítás arra, hogy melyik legyen az elsődleges. Az intellel renderelve, egpu-n mutatva 4k felbontású asztalnál lett vagy 3 fps
Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Motoros topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval gyorsan visszatettem alapra. Nálad is azt kéne megnézni, hogy lehet a külső kártyát elsődlegessé tenni.