Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Okés. Pontosítok. Ubuntu 16.04 LTS + Samba 4 és vagy 60 felhasználó és ehhez tartozó jogosultságok. A user gépeken Windows 7/10 van ezért is lett szamba fájlmegosztás. A baj hogy egy 2012-es Celeron G540-es gépről költözne egy Dell Blade (Xeon E5-.... + SAS RAID)-re.
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia) - AKCIÓ
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És igazából nagyon nagy munka lenne lentről építeni az egészet. Ezért kérdezem hogy mi a "migráció" menete ilyenkor. Rákerestem a neten mindenféle "Samba költöztetés" "Samba migration" de nem találtam semmit. Azon gondolkodtam hogy ez vagy ilyen egyszerű vagy senkit nem érdekel.