- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Valaki költöztetett át Samba szervert egy másikra ? Van esetleg ennek valami metódusa ? Vagy újra telepítenem kell az Ubuntu-t beállítani a könyvtárakat, hozzá a jogosultságokat, felhasználókat ? Esetleg erre program ? Illetve mi történik ha a HDD-t simán átmigrálom egy Macriummal és ráindítom az új szervert ?
El fog indulni az Ubuntu ? Az a baj hogy nem csináltam még ilyet. Köszi a segítséget előre is.
Ezt a kérdést a kezdő topicban tettem fel, de javasolták hogy térjek át ide. Tényleg semmi infot nem találtam a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest