- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Félig-meddig előrébb jutottam. Az egyik galiba a tűzfal miatt volt szerintem. Kiadtam a
sudo ufw allow Samba
parancsot, onnantól már a Win7-es kliens látta a megosztást. Látja a megosztott mappa/almappákat, fájlokat. Írni is tud bele. Egyelőre nincs külön felhasználóm a sambához.
Plusz engedélyeztem a wins-t, meg ugyanazt a tartománynevet adtam, ami a win7-nek is meg lett adva.A
sudo smbclient -L localhost
hibát dob továbbra is: Connection to localhost failed(Error NT_STATUS_CONNECTION_REFUSED) Erre a hibára kerestem rá, akkor írták pár lehetséges oknak, hogy nincs esetleg elég tárhely, tűzfal fogja meg vagy az smb.conf hibás. Utóbbin végigmegy a testpram, nem jezez hibát.
Hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest