- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
a véleményeteket kérdeztem, mert kiváncsi vagyok arra, ki mit gondol a linux jövőjéről, nem akarok win-vs-linux flame be kezdeni, hog a te szavaiddal éljek. de szerintem alapból rossz hozzáállás az, hogy van valami, ami nekem jó, és nem szeretném olyanná tenni, hogy másoknak is az legyen. Egyszer egy kereskedő kinevetett mikor kérdeztem hogy van-e athlon proci nála, azt mondta nevetve , hogy nem AMD-zik, én meg mondtam hogy, oké, bocs hogy vásárolni akartam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest