Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly #26590 üzenetére
A Wi-Fi problémámat nem tudtam megoldani azóta sem. Annyit kizártam, hogy nem az IPv6 hibája, mert azt letiltva is rendszeresen előjön. Azóta a 2.37-es systemd is frissült 2.38-ra. A beállításokat is kézire raktam, fix IP, átjáró, Google-féle 8.8.8.8-as DNS. Még mindig szórakozik. Kezdem azt hinni, hogy a Wi-Fi modul haldoklik az X220-ban. Egyelőre most kilőttem a NetworkManagert, és a wpa_supplicant alapú wifi-menu-vel hoztam létre a kapcsolatot. Szerintem ez sem fog segíteni, de majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Suzuki topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Horgász topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest