- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz pengwin #25898 üzenetére
Azt nagyon megköszönném. E-mail-t dobok privátban.
Amúgy most éppen a facebook és youtube letiltása lenne a feladat. Először squid3 proxyval próbálkoztam, de valamiért nem működött, most tűzfallal próbálom abból is az iptables-el, ott meg a paraméterezés nem jó, mert hibát dob a shorewall. Szal izzadok mint k..va a templomban.
Vladi : értem én ezt, csak szűkös az idő és belátható időn belül kell cselekednem, mondhatnám azt is hogy intenzíven kell elsajátítanom. Láttam működő DNS-t, az alapfelállás pár rekord, de olyan paraméterekkel amiket nem értek. Pl hogy hogy jön képbe az arpa-net reverrse visszafejtésnél, a szintaktika maga pokol. Persze továbbra is "óckodik" a szakma a grafikus felülettől, mert az nem biztonságos.
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay
- Crypto Trade
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest