- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
A GPU-ból, billentyűzetből, egérből nem feltétlen kell hozzá kettő. Lehet egyet is használni, csak nyilván a teljesítmény nem lesz olyan. Meg ha mindenből végigvisszük ezt a legyen kettő kezdetű koncepciót, akkor könnyen eljutunk oda, hogy virtualizáció sem kell, legyen két külön gép. Egyébként nekem ezzel a virtualizációval még mindig az a bajom, hogy csak az átbootolást oldja meg, de Windowst épp úgy kell tartani, ami épp úgy foglalja a háttértáron a sok gigákat feleslegesen, csak azért, hogy az ember 1-2 játékkal játszik. Akinek terás tárhelye van, annak nem gond, de nekem laposnál gond, főleg, hogy az SSD is max. csak 256-os lesz, 512-esre nincs pénzem (vagyis van, de nem ilyen hülyeségre akarom elverni), meg a HDD is csak 500-as, és még torrentezek is, utóbbin meg nem linuxos .iso-kat kell érteni, meg nem SD-s anyagokat.
Lehet inkább a Wine-nek adok esélyt, újabb játékot nem próbáltam még benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest