Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
3 gépen is akarom használni, így gondoltam a perzisztens módra. Ha jó a HDD-re telepítve is, akkor nekem úgy is jó.
(#25178) King Unique: Jó lenne akkor a HDD-re való telepítés, de úgy, hogy ne nyúljon bele a gépemen lévő grub-ba. Tehát csak installálja fel bootolható módon, utána majd én bootolok róla a gép indításánál a boot menűben (asztali gépen és a laptopon egyaránt). Hogy oldható ez meg?

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi