- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Lehet, hogy hülyének néztek, de én megkérdezem:
Éppen Openoffice.Org-t telepítettem Debian alá (xfce4). alien-nel átkonvertáltam az rpm csomagokat, majd telepítettem őket. Viszont ilyenkor még sehol sem volt a ''menüben'' (hülye WIndows szokás >> ''hol van a menüben?
''). Volt egy desktop-integration deb csomi is, azt is feltettem, és lámlám, lett egy Office menü.
Kérdésem az lenne: (tudom mazochista vagyok) ''miért ilyen egyszerű az egész?'' Most álltam át végleg linux-ra (3 napja linuxozok), idáig problémát sikeresen megoldottam (fórumokat, google-t bújva) (a legnehezebb az X telepítése volt >> kétszer telepítettem ugyanazon a gépen, egyszer működött, másodszor NEM), és most csak egy kis deb csomi van, amit ha felteszel lesz menü a window-managerben. Ez a deb file mit hol állít be? hova állítja be a symlinkeket? Milyen conf fájlokat szerkeszt át (xfce4 esetén persze). Egyáltalán, hogy csinálja? Kézzel is megcsinálhatnám (persze, de hogy?)
Ezekre lennék kíváncsi,
Előre is köszi...
P.S. tudom, nem kell mondani, hülye vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest