- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, kezdő topic után megkérdezem itt is.
1. - Ezt hogyan lehet megoldani? [link] Az első verziónál megvan az egyedi felbontás / frissítés, beállítanám, kettőt villan és visszaáll magától 60hz-re, laptop képernyő, a másodiknál egyszerűen meg se találja a módosított EDID-t. A hardver nem probléma, osx (hackintosh) alatt megvolt vele a 80-90hz is hosszú távon.
2. - Feltettem a lm-sensors programot, de PCH hőmérséklet, akku feszültség, CPU fogyasztás, stb nincs, gondolom DSDT probléma lesz, van rá megoldás, vagy jobb ha már most feladom? A DSDT módosítása is problémás, a fényerőt szerettem volna levinni minimum alá, windows alatt működött a moddolt DSDT, összesen 32 fényerő szinttel, linux-on nem tudtam elérni, hogy betöltse, ideiglenes megoldásnak beírtam az acpi_backlight=vendor kernel flag-ot.
Ubuntu 16.10, 4.8.0-26 kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest