Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
SuseLinux 12.2 alatt akadt egy problémám az Amavis,Clamav,Postfix,Spamassasin összeállítással. A ClamAV egy vírusadatbázisfrissítést követően megadta magát, nem mentek el a levelek, mert timeoutra futott a hiányzó vírusellenőrzés miatt, illetve Emiatt frissíteni kellett a Clamav újabb verziójára, amit meg is tettem.
A frissítés előtt természetesen daemonként futott a freshclam és a clamav is, most viszont verziófrissítést és már újratelepítést követően sem találom az etc/init.d/clamd illetve etc/init.d/freshclam indítókat.Ha simán indítom a clamavot "clamd" paranccsal, akkor fut a háttérben, viszont mivel nem démonként megy, így nem tudja használni az Amavis a levelek vizsgálatánál. Kipróbáltam Eicar pozitívteszttel és átcsúszik alatta a vírusos levél.
A clamav csomagot a 13.2-es repoból telepítettem, ebben már benne kellene lennie a daemonnak is, telepítéskor hibaüzenetet nem írt.
Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gombászkönyvek egyben
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest