- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
van egy hulladék MFP, ami bár pár éves modell, de nem képes SSL kapcsolatot létrehozni, ezért az emailbe szkennelés funkciója kvázi használhatatlan.
viszont én mégis ezzel a géppel vagyok megáldva, ezért kellene nekem valami überegyszerű email továbbító akármi, ami tud annyit, hogy szerverként fogadja ennek a hulladéknak a leveleit a 25-ös porton és továbbítja a céges mailszerverre SSL, 465, stb, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest