- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Nem vagyok benne biztos hogy jó helyre írok, de fél óra guglizás után arra jutottam hogy ez inkább linuxos probléma mint androidos.
Van egy Lenovo s8-50 tabletem. Elérhető hozzá forráskód.Ezt szeretném lefordítani:
./build_kernel.sh -k -v( -k build kernel only)...
...
depmod: WARNING: could not open /tmp/depmod.2WZu9S/lib/modules/3.10.20/modules.order: No such file or directory
depmod: WARNING: could not open /tmp/depmod.2WZu9S/lib/modules/3.10.20/modules.builtin: No such file or directoryÉs itt leáll a fordítás.
A lib/modules/3.10.20/modules.order és modules.builtin a hivatkozott mappában van, nem 0 Kb-os és adtam mindenkinek jogot írásra olvasásra futtatásra, de így sem találja.Google első két oldalán sajnos nem találok semmi olyat ami segítene.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cairn - Indulhat a hegymászás!
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest