Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
devin77 #24457 üzenetére
Igen, néztem én is ezt. Következő lépés ez. De egyelőre a /boot titkosítatlan, összes többi titkosított (swap is). Még a TRIM után guglizok, hogyan megy át, egyáltalán átmegy-e ezeken a logikai rétegeken, mondjuk pont az SSD nem lesz raid-ben + agyon nyúzva, de találtam egy érdekes cikket, ahol szoftveresen be lehet állítani a HDD-k (vagy bármilyen eszköz) elé az SSD-t cache-nek, ráadásul write-back és write-through stratégia egyaránt állítható. Érdekes
Egyelőre csak egy VirtualBox homokozóban vagyok, szerintem ha mindent kiteszteltem, elkövetem élesben is a mókát, úgyis most migrálok a 3db nagy vinyómról 2db 2.5-ösre és mini ITX-re, konszolidálom a NAS-omat. Most 3 x 4TB-m van raid5-ben, ehelyett a fontos családi fotóknak + hobbi fotóknak lesz egy 2 diszkes raid1 partíció, nagyon ritka flac zenéknek szintén, minden egyéb újrabeszerezhető dolog raid0, mert nem fontos. SSD meg lehet nem is lesz, vagy a régi (de tök jó kondíciójú) 64GB-s SSD-met betolom cache-nek, az jó, mikor Photoshop/Lightroom elkezdi cibálni a 10GBe-t.
Köszi mindenkinek a hsz-t és tippeket, maradok a raid-LUKS-LVM sorrendnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Update 09.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest