-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Egy szóban is össze lehetne foglalni mi a gond: egérkurzor remegés.
Bővebben: csak Ubuntu alatt, de itt borzalmasan remeg a kurzor random irányokba a touchpad használatakor. Hardverhiba szinte kizárt: Windows alatt tökéletes!
Igen: DELL. Igen: tudom... "normális", ha ilyen... Nem: nem az! Windows alatt képes rendesen kezelni. Tudom: akkor használjam azt. NEM! Szeretnék a végére járni, mi a búbánat van elrontva Ubuntu alatt, de eddig semmi érdemlegest nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest