Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt7100
tag
Akkor itt a nagy kérdés, hogy vajon miért emlékeztem úgy, hogy syslog-ng volt benne az alapértelmezett.

Megnéztem, a régebbi debianomon is rsyslog van, pedig esküdni mertem volna rá, hogy abban syslog-ng volt.
Hát köszönöm a felvilágosítást, akkor ezen nem töröm tovább a fejem, egyszerűen kicserélem és remélem, hogy nem fog semmit el****ni.
Bár az is kérdéses, hogy a systemd mellé egyáltalán minek a hagyományos logolás, mikor a systemd hozza magával a journal rendszerét?
Igaz, azt át kell állítani, hogy permanens logokat kapjak, meg bináris log, szóval nem olyan könnyen kezelhető, mint a megszokottak, viszont - amennyire értem - védett hamisítás és sérülés ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest