Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 
			  Mobilarena Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

VladimirR nagyúr válasz  bambano

üzenetére bambano

üzenetéreigen - kozben kiderult, hogy en nem jol irtam le mindent, igy ez a resze mar megoldodott 
 most az lenne a kerdesm, hogy hogyan tudom megcsinalni pl azt, hogy ha van nekem egy cyla.homeip.net domain-om, akkor azon legyen egy cyla kukac, egy vladimirr kukac es egy gabor kukac mailfok?
 amennyire latom, ha alias-t hasznalok az exim4-ben (aogy dabadab irta), akkor ezek egy fioknak szamitanak
 le tudom ugy kerdezni a pop3 progival a leveleket, hogy ha vladimirr-rel lepek be, ne mutassa a masik ket cimzettnek irt levelet, vagy ezt az exim konfigjaban kell allitani?
 illetve hogyan tudom megoldani, hogy a nem letezo fiokba erkezo levelek a root-nbak menjenek? (alias-nal lehet wildchar-t hasznalni?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Építő/felújító topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest