- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvarezlopez
tag
Sziasztok!
3 hónapja használok Linux Mint 17.3 -at, miután novemberben sikeresen elkaptam a CryptoWall 4.0 -t. Olyan ember vagyok, aki mindig gőgösen megmosolyogta, azokat akik ehhez hasonló dolgok miatt panaszkodtak. Erre tök váratlanul én is bekaptam, ne kérdezzétek hogyan. Próbáltam visszakeresni mikor vétettem, különböző logokban, de nem sok sikerben volt részem, hagytam is a fenébe. Na mindegy ez csak egy amolyan zárójeles bevezetés, hogy elmondjam, hogy tértem át Linuxra.
Viszont, amiért most ide írok, az az hogy tudnátok -e ajánlani olyan disztribúciókat, amelyek rendelkeznek, olyan "Software Center" -el, ahol nem 2 éves appok vannak. Mert baromi idegesítő, hogy azok a szoftverek amiket rendszeresen használok, leszámítva a FireFox-t, egytől egyig nekem kellett buildelgetni, mert ugyan az appcenterben ott van, de olyan régi verziók amelyek, kb. semmivel nem kompatibilisak már, vagy iszonyat buták.
Egyébként ezt leszámítva kifogástalannak tartom a rendszert és imádom, jó ideig nem akarom látni a Windowst. Egyetlen dolog, ami hiányzik az tényleg a naprakész programok elérése gombnyomásra. Sajna a ppa -s megoldásra, nem minden program esetén találtam lehetőséget, pedig az lenne az igazán szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest