- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Kparteddel csináltam utoljára ilyet Chakra live alól. Az kimentette a partíciókat képfájlokba, majd kimentettem az egész fat táblát egy fájlba. Másik vinyón visszatettem az előző fat tábláját, aztán a partíciókat állítottam vissza, végül pedig kiigazítottam az utolsó partíciót az új méretre.
Úgy emlékszem, hogy csak a Windows7 nem indult el ez a manőver után mert az az előző vinyót kereste, gondolom valami HW azonosító alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest