- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Lehet, hogy azért nem találkozok vele, mert nem használok Fedorát?
Meg Manjarot sem. Meg DE-t sem. De mint írtam, nálam csak egy Intel van, nyilván más a HW is.
Hol írtam, hogy user error? Pont ezért írtam, hogy a különböző csomagverziók/kernelek miatt nem biztos, hogy más disztróval is előjönnének a hibák.
A linkelt certifikáció is a pre-installed 14.04 LTS-re vonatkozik, szerintem ez nem jelenti azt, hogy azon kívül bármelyik másik verzió működése garantálva van. Manjaro meg pláne nem, hiszen az ráadásul rolling is.
Ettől még nem lesz user error, csupán annyi, hogy a megadott disztrókon/verziókon kívül nem biztos, hogy hibátlanul fog működni. Persze ha már a gyártói 14.04 LTS-sel is gondok vannak, akkor a gyártót kell tökön rúgni, amiért az certifikálta.
szerk: xdg-open bug nyilván nem driver persze, akkor azt a disztróban kefélték el valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- CORSAIR K100 AIR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest