- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Erősebb ANC-vel és hosszabb üzemidővel mutatkozott be az Oppo Enco Air5 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Asus eeePC-t. 2 magos proci, 2gb ram stb. Win7 épphogy futkos rajta sajnos. Én gyors és kényelmes böngészésre, letöltésre és sorozat nézésre szeretném használni plusz dokumentum szerkesztésre (általában Word-öt használok) Megpróbálkoznék egy Linux rendszerrel csak nem tudom melyik lenne a számomra a megfelelő! Egyáltalán nem ismerem ezeket a rendszereket. Babrálgatni és magamnak fejlesztgeti nem szeretnék semmit. Zene,film lejátszó, böngésző és szövegszerkesztő érdekel, ja és egy torrent kliens. Tudnátok nekem segiteni? Kérdés még, hogy a touch padot és "Fn" gombos parancsokat kezelné e a linux?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest