Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Redmi R70 és R70m: ugyanaz a telefon, más akkuval
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X9s is elkíséri az Ultrát a globális piacra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy Asus eeePC-t. 2 magos proci, 2gb ram stb. Win7 épphogy futkos rajta sajnos. Én gyors és kényelmes böngészésre, letöltésre és sorozat nézésre szeretném használni plusz dokumentum szerkesztésre (általában Word-öt használok) Megpróbálkoznék egy Linux rendszerrel csak nem tudom melyik lenne a számomra a megfelelő! Egyáltalán nem ismerem ezeket a rendszereket. Babrálgatni és magamnak fejlesztgeti nem szeretnék semmit. Zene,film lejátszó, böngésző és szövegszerkesztő érdekel, ja és egy torrent kliens. Tudnátok nekem segiteni? Kérdés még, hogy a touch padot és "Fn" gombos parancsokat kezelné e a linux?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest